dissabte, de setembre 29, 2007

Una bona estona a La Capona



Divendres el Saló dels Penjats vam presentar el llibre Nació.cat, del Saül Gordillo, a la Llibreria La Capona. Em va tocar fer de portaveu del Saló (com podeu comprovar a la fotografia) i compartir taula amb l'autor, en Manel Sanromà i el Pitu de La Capona. Em vaig sentir petit. No perquè fos el més jove dels quatre sinó perquè en saben molt. Cadascú del seu àmbit. El Pitu és un excel·lent mestre de cerimònies. He coincidit amb ell en alguna tertúlia a Tarragona Ràdio on està a un gran nivell i no tardareu gaire a llegir articles seus a l'Aquí. Un gran fitxatge.

El Saül va poder explicar el procés del llibre i les conclusions a què ha pogut arribar d'aquesta gran història -hi ha un guió cinematogràfic- del domini .cat. Després ens el vam emportar a sopar uns quants Penjats i vam passar-nos-ho molt bé. El Manel Sanromà no el coneixia personalment i em va causar una grata sorpresa. Va complementar a la perfecció el Saül i va fer gaudir els assistents amb un seguit d'anèctodes tan interessants com divertides. L'epíleg final va servir per aprofundir més el món d'internet i el funcionament de la cúpula que fa funcionar la xarxa.



Ens vam sentir molt ben acompanyats per un públic que va respondre omplint les cadires que hi havia enmig dels llibres i llibres dels prestatges de La Capona. Les hores abans de la presentació tenia un cert neguit per si al final no venia ningú. Però tot i ser divendres a dos quarts de nou del vespre vam omplir. Gràcies.

No us perdeu el post que ens ha dedicat en Saül Gordillo al seu bloc.

8 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

gran llibreria La Capona i gran difusora de la cultura a Tarragona, del Saul que en poden dir, és el pare dels blogaires i un referent

salutacions dels ganxets

El Capità Tarragona ha dit...

Ep!

Aquest de blanc de la primera fila em sona molt! :D

Enhorabona! Va estar molt bé! A més a més, així tasmbé ens vam conèixer personalment!

Ja he iniciat la lectura del Nacio.CAT!

Salut!

mossèn ha dit...

aquests 3 de la darrera foto ... pregunto ... estaven castigats ??? ... salut

Anònim ha dit...

No home no. Són de les JNC. Són els alumnes aplicats.

Octavi ha dit...

No vaig poder anar a la presentació per motius laborals, però sí que vaig poder anar al sopar i la veritat és que va estar molt bé!!!

El Capità Tarragona ha dit...

Alumnes aplicats?
Alumnes castigats?

La veritat és que la foto és divertida!

pEpE ha dit...

La veritat és que si que fem una cara rara... sobretot el capità!

Salutacions Jordi!!

Herois ha dit...

Ben poques iniciatives aconsegueixen posar el mapa del nostre país complert al món, i el .cat -de Perpinyà a Alacant- n'és un bell exemple, de tenacitat, diplomàcia i de feina ben feta.