dissabte, de juliol 05, 2008

Cròniques de l'altra banda (XV)

Aquesta ha estat una setmana diferent, amb els darrers tres dies a Barcelona. En els dos primers vaig estar a Valls i dimarts vamb organitzar la visita d'obres a la futura seu del Consell Comarcal de l'Alt Camp amb els periodistes. En la imatge podeu veure la cap de Serveis Generals, Maria Balmanya, explicant detalls del nou edifici als periodistes, amb el típic i tòpic casc imprescindible per aquest tipus d'actes al cap. Les obres s'acaben de reiniciar després d'uns mesos aturades perquè l'empresa que les estava realitzant va fer suspensió de pagaments. Finalment s'ha pogut adjudicar les actuacions que quedaven i esperem que el darrer trimestre d'aquest any -ja sabeu que això de posar terminis és poc recomanable- estiguem treballant en la nova seu.

El canvi de seu no només permetrà centralitzar tots els serveis que ofereix el Consell de l'Alt Camp en un sol edifici sinó apropar l'institució als ciutadans. Més endavant anirem desvelant els eixos d'aquesta nova etapa del Consell. Hi ha iniciatives que s'han posat en marxa abans de la inauguració de la nova seu, com és el Consell Consultiu de la Gent Gran de l'Alt Camp, que aquesta setmana s'ha reunit per primer cop a Valls, tot i que les properes trobades seran en diferents municipis de la comarca.

De dimecres a divendres vaig participar en un curs a la Pompeu Fabra sobre els Gabinets de Comunicació a l'Administració Pública. Han estat 24 hores de curs en què s'ha combinat molt bé la teoria i la pràctica i amb un nivell dels professors realment molt alt. M'ha servit per carregar la motxilla de noves idees per amplicar en la meva tasca al Consell de l'Alt Camp. I és que la comunicació és tan àmplia i ofereix tantes possibilitats de fer coses...
A més he coincidit amb altres professionals de la comunicació del Camp de Tarragona -com la Ruth Troyano, de la Delegació del Govern, o la Yolanda Fernández, de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp- de la resta de Catalunya i de diferents punts de l'Estat Espanyol. L'intercanvi d'idees ha estat molt enriquidor. La formació en la nostra professió és tant important!
A vegades el dia a dia se'ns menja i a vegades és saludable aturar-se i amarar-se de noves idees.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Well done for this wonderful blog.

Anònim ha dit...

la comunicació és tot un món... apasionant. I lo del curs, per repetir. El bloc, imprescindible.
Cuida't
yolanda