dilluns, de juliol 28, 2008

En pilotes

Des de la setmana passada tenim una polèmica servida al voltant d’una secció del magazine d’estiu de tarda de TV3. Els guionistes del ‘Vacances pagades’ –així es diu el programa- han enviat a diferents localitats catalanes un noi i una noia, cada un al damunt d’una bicicleta, i amb una característica poc usual: no porten ni una peça de roba al damunt La teòrica gràcia de la secció es veure les cares i sentir els comentaris dels sorpresos vilatans i vilatanes que observen aquesta imprevista circumstància.

El Partit Popular, mentrestant, ha posat el crit al cel davant dels ciclistes nudistes i ha engegat mesures a l’Ajuntament de Barcelona. Comprensible. Tenen una part de la clientela que em mou amb una moral conservadora que xoca frontalment amb aquesta aposta televisiva. Trobo que aquesta polèmica està sobredimensionada, gràcies sobretot a la sequera informativa estiuenca. Tan traumàtic és trobar un parell de ciclistes en pilota picada pel carrer? Només cal anar a la platja per veure desenes de banyistes en topless i algunes amb una única peça de roba més que minimalista.

A mi em preocupa més la incomoditat d’anar amb bicicleta en pilotes. No crec que ho provi aquest estiu. I això que el nudisme està de moda! I sinó pregunteu-li a l’alcade de Reus, que es va dedicar fa unes setmanes a fer repartir unes fotografies d’un dels regidors del plenari, l’Ariel Santamaria, despullat. Ho ha reconegut fa uns dies i ha demanat disculpes. I res més. Us imagineu Josep Fèlix Ballesteros repartint fotos al plenari de Tarragona de Sergi de los Rios o Alejandro Fernández mostrant les seves parts nobles? Tots són regidors escollits democràticament. A veure si serà que el Lluís Miquel s’estarà tornant juantxi! O som tots plegats que ens estem convertint al juantxisme?

Publicat al diari Aquí el 28 de juliol de 2008

1 comentari:

Unknown ha dit...

Justament a l'Ajuntament de BCN poques mesures poden prendre doncs tinc entés que és legal anar nu pel carrer, en piloa picada, vaja. En tot cas és aconsellable dur calçat, sobretot a l'estiu.