dimarts, de febrer 05, 2008

Aquest bloc és de RAC-1. I quin diari llegiu?


Seguint les recomanacions sàvies del Guantxo canviaren l'enquesta, que ja toca! M'ha quedat clar que els que entreu a aquest bloc us agrada RAC-1 igual que a mi. Per majoria absoluta, un 53%. Us desperteu amb el Basté -i trobeu a faltar el Bosch-, rieu amb els de Minoria Absoluta i el Clapés, escolteu a la Nit el "Tu diràs", us informeu amb el Salvatierra -bon company de facultat- i l'Armenteras, sentiu la Marta Cailà i el seu "Via lliure" i vibreu amb les retransmissions del Pou. Som molts els que abans escoltàvem Catalunya Ràdio i ara som de RAC-1.

Repassem la resta de resultats de l'enquesta- Catalunya Ràdio ha obtingut un 18%, seguida d'altres generalistes amb un 14% i la SER amb un 13%. La radiofòrmula es queda amb un 2%.

Ara toca saber quin diari llegiu. Com alguns de vosaltres en llegiu més d'un la pregunta serà: Quin diari de pagament us agrada més? Tindreu tota mena d'opcions per triar. Endavant.

5 comentaris:

isaac ha dit...

deix estar la política, t'envio un meme i ens veiem a la Cope (uh, uh, que viene el lobo)

isaac

Anònim ha dit...

Ei Salvat, no pensava que arribés a poder crear opinió en el teu blog, em sento afortunat, jeje.
Podries fer més endavant l'enquesta per programes, perquè per exemple, jo al matí sóc de Catalunya ràdio (tot i que també poso sovint la tertúlia de tgn ràdio), a la nit escoltava el Basté (fos on fos, primer a catràdio i després a rac-1, ara no puc escoltar res), els partits entre tgn ràdio i la ser el nàstic i el barça a rac1, cap de setmana majoritàriament segueixo la marta cailac tot i que a vegades poso el suplement... i així anant-me movent pel dial, des del 96.7 fins al 100.2.
A veure si ens veiem un dia.
Guantxo.

mossèn ha dit...

diaris ??? ... i ezo ke é ??? ... salut

Jobove - Reus ha dit...

els diaris de paper tenen el dies comptats

salutacions

Anònim ha dit...

Llàstima se n'hagi de triar un. A mi em passa, el mateix que amb les ràdios, que d'un diari en llegeixo una informació i d'un altre una altra. De la Vanguardia en llegiré l'opinió i del Diari de Tarragona potser les cartes al director, per exemple.

Amb les ràdios, quelcom semblant. No em fagis sentir la Camps a migdia, que m'agafa tonteria. Fica una mica el Fuentes i resa perquè faci de Nuñez. Reconec que Catradio potser ha perdut trempera, però el Basté no m'acava tampoc de dir massa cosa. Quan fa la el ruc amb la noia pre-gravada del Corte Inglés apagaria la ràdio. La tertúlia dels matins la prefereixo amb el Bassas. Tot i que comparteixen tertulians, no la veig tan seriosa...

enquestes multiresposta JA! ;-)