dimarts, d’abril 15, 2008

És hora de repartir premis


El Tondo Rotondo, un dels amics blocaires que més comentaris deixa al meu bloc i que en té un de molt recomanable, m'ha concedit un premi. I això sempre és d'agrair. Gracies Tondo! Es tracta del Premi Dardo 2008. Entreu al bloc d'Antigona o el poder d'allò real i veureu una mica de què va el guardó.

Ara em toca a mi repartir els premis:

Torrenc d'ofici: porta menys de dos mesos a la blocosfera, però el Guillem Bargalló ens ofereix un bloc amb articles ben escrits, on la política hi té un paper destacat. Recordo els que analitzava els missatges electorals dels partits en les eleccions generals. Ha donat frescor a la torresfera.

Geografia de trinxera: és una de les descobertes més recents de la tarracofera. Des de Valls, la Lu ens parla de la seva vida i aventures esportives i també reflexiona sobre l'actualitat de la capital de l'Alt Camp des de la seva òptica particular.

Jaume Renyer: junt amb la Lu i amb mi mateix formem el nucli blocaire del Consell Comarcal de l'Alt Camp. Renyer manté des de fa temps un nivell d'actualització gairebé diària reflexionant sobre política amb majúscules i també és un bloc recomanable perseguir el camí de la seva candidatura a la presidència d'Esquerra.

Octavi Saumell: no és el primer premi que li dono, però s'ho mereix per diversos motius. Un és la seva regularitat i perseverancia a l'hora de publicar post i l'altra que és atrevit a l'hora de parlar de segons quins temes. Això si que són dards. Altament recomanable.

Joan Ruiz: molts polítics es van llençar a l'aventura blocaire quan s'acostaven les eleccions generals. Molts s'aquests blocs s'estan morint de fàstic. El del Joan, en canvi, és el testimoni d'un veterà de la política, "novato" però al Congrés. Continua així Joan.

5 comentaris:

Cap d'any 2009 a Torredembarra ha dit...

moltes gràcies jordi! això de ser el petit de la classe dóna els seus fruits, jejeje. Tot i això, de ben segur que el teu premi és molt més merescut pel meu. Com a mínim ets el torrenc amb el bloc més treballat, interessant i actualitzat.

Octavi ha dit...

Moltes gràcies mestre!

Unknown ha dit...

Has fet bona tria... i gràcies per lo de la recomanabilitat del meu blog :-PP

Salute!

Anònim ha dit...

Home! gràcies!

Joan RUIZ

Anònim ha dit...

Home! gràcies!

Per un principiant, com jo, en tot això dels blocs la veritast és que m'ha fet molta gràcia

Joan RUIZ
(tornant en AVE des de Madrid)