dilluns, de febrer 19, 2007

Atac a la seu de CiU de la Torre


És un tòpic però no deixa de ser veritat: una imatge (i aquesta també) val més que mil paraules. Des d'aquest bloc només puc fer que condemnar una acció d'aquest tipus. I és que així es van trobar aquest diumenge per matí la seu de CiU a Torredembarra. No és la primera vegada que és atacada la seu d'un partit a la Torre, ja que ja fa uns anys la porta del local d'ERC -llavors a la Baixada de Sant Antoni- va aparèixer amb una mena de vaselina al pany. Ara li ha tocat a CiU. Esperem que la resta de partits manifestin el seu suport incondicional a la federació davant tan lamentable acció.

Aquest diumenge casualment m'he trobat el candidat a l'alcaldia de Torredembarra de CiU, Daniel Massagué. Hem parlat una estona. Més que emprenyat l'he vist sorprès i trist davant del fet. Fa pocs mesos que està en primera línia i poc s'esperava aquests "mals rotllos". M'ha comentat que havia estat a les tres de la matinada més o menys. No saben si els ha tocat el rebre per l'atzar malèvol d'uns desaprensius o realment anaven a per ells. La seu de CiU és nova, acabada d'inaugurar per Artur Mas, i molt cèntrica, i algú o alguns que no tenen clar el que és la democràcia han tinguta la idea de llençar-hi pintura. No hi ha cap justificació ni per una opció ni per altra. Es un acte vandàlic lamentable i que embruta la política torrenca. Queda molta precampanya i campanya, però esperem que sigui l'últim. I si agafen els culpables (cosa difícil), millor.

19 comentaris:

Francesc Mercadé ha dit...

Des de l'ABG, condemnem aquesta mena d'actes que ens porten fóra del molt alt grau de diàleg que cal per a avançar en la política municipalista.

Anònim ha dit...

És una vergonya!

resnoesmesqui ha dit...

Només dir que condemno aquest fet. Em fa vergonya !!!

Anònim ha dit...

No ha estat una cosa improvissada. Ha estat una cosa feta expressament per malmetre el local de CIU ja que de ser una gamberrada hi hauria altres locals del poble bruts de pintura.
Esperem que persones d'aquesta indole no entrin a l'Ajuntament.
Per cert, hi havia una carrossa que era guardada una mica més avall en la que hi havia persones amb una ideologia contrària a CIU, espero que no fossin ells.

sdas ha dit...

Realment la gent que comet aquesta mena d'actes vandàlics només es mereixen el menyspreu de la societat. Condemno aquest acte vandàlic i espero que es trobin els responsables.

Anònim ha dit...

Condemno totalment aquest acte vandàlic que va contra els principis democràtics. És vergonyós que hi hagi gent que actui d'aquesta manera.
Espero que trobin els responsables i que tots els partits fem un front comú per rebutjar aquesta mena d'accions. No cal dir que des d'ERC la condemnen i així ho hem fet saber als companys de CIU.

Gerard Ciuró

Anònim ha dit...

Es llastimòs, que alguns aprofitin la nit de carnaval per cometre un delicte de danys com aquest, amb l´agreujant de nocturnitat i disfressa.

Esperem que els autors d´aquests fets reflexionin i s´arrepenteixin del dany que han ocasionat a la democracia torrenca i la seva imatge a la resta de Catalunya.

Anònim ha dit...

En nom dels comitès locals de CDC i CIU de Torredembarra vull donar les gràcies per totes les mostres de suport que hem rebut, tant per part d'altres formacions polítiques com de particulars.
No crec que un acte vandàlic d'aquesta indole pugui satisfer a ningú. No pel perjudici econòmic creat, sinó pel mal que fa a tots els que crèiem en la democràcia.
Continuarem treballant pel nostre poble.
Atentament,
Rosa Ma. Guasch
Presidenta de CDC i CIU a Torredembarra

Anònim ha dit...

Des del PSC, condemnem aquest tipus de actes, vergonyos.

Anònim ha dit...

Nueva pagina websss, www.comefantasmas.blogspot.com, en respuessssta al siñor fantasma delllll casssstiiiillloo, uhhhhhhhhh!

Unknown ha dit...

Des de fora, la vida política municipal de torredembarra la percebo com a molt complicada, amb molt de merder... i per a mostra aquestes pintades.

Anònim ha dit...

"QUATRE JOVES DE L'AJBG SÓN VÍCTIMES DE LA REPRESSIÓ POLICIAL!!!!

jordi salvat ha dit...

Hola Francesc,

Podries donar més detalls sobre aquests quatre joves?

Anònim ha dit...

Hola Jordi

Pots mirar el meu blog, on he posat el comunicat sencer de l'AJBG, sobre els fets succeïts aquesta nit.

El Pau Roig et podria ampliar el tema més enllà del comunicat.

Fins aviat

Anònim ha dit...

Deuen ser els mateixos que van embrutar la seu de CIU

Anònim ha dit...

Si home, jo diria que la Guàrdia Civil, no va embrutant les seus dels partits!, o si?.

Anònim ha dit...

No em referia a la guardia civil precisament!

Anònim ha dit...

Doncs, si saps qui ha estat i no vas al jutjat a denunciar-ho. Ets cómplice dels fets.

Anònim ha dit...

Bones a tots, jo crec que lo de CiU i els cartells que va ficar l'ajbg al pont no tenen relació, i si en tenen, podrieu esplicar-me quina es? per que jo no li trobo. Per una part un grup de gent tira pintura vermella i blanca a la façana de la seu de CiU i per l'altre 4 joves de l'ajbg encartellen en uns pilars del pont que atravessa la via del tren. No hi trobo relació, a i que com a militant de l'assemblea de joves del baix gaià, us dic que no es pot tolerar que hi hagi gent que embruti una paret d'aquesta manera, sigui de CiU, d'algun altre grup politic o de una casa particular! No hi ha dret!