dilluns, de febrer 12, 2007

L'article de l'Aregio i els comentaris sucosos


Divendres apareixia un article al confidencial www.e-noticies.com de l'alcaldable de CiU a Tarragona, Joan Aregio, que aquest dilluns encara es pot llegir (i més endavant es pot recórrer a l'hemeroteca d'aquest mitjà digital). Titulat "Política i justícia" és una reflexió sobre la situació creada al voltant del Tribunal Constitucional davant la decisió sobre la constitucionalitat de l'actual Estatut de Catalunya. Abans que polític, Aregio és jurista i aquí es nota. Demana que deixin tranquils els els jutges i recorda que el Tribunal Constitucional no és un tribunal de justícia sinó el garant de la Constitució. "Els polítics ens hem de dedicar a fer política", és la darrera frase de l'article que resumeix molt bé l'esperit de l'escrit. Llegiu-lo.

El web dóna l'oportunitat de fer comentaris sobre l'article. Dilluns el matí n'hi havia 23 i gairebé cap parlava de la reflexió del candidat convergent. Era un atac i gol entre militants i simpatitzants convergents i socialistes, treient els drapets al sol i a veure qui la diu més grossa. De jutges en parlen ben poc els comentaris. Surten Ballesteros, Elices, Burgasé, Bonet, Nadal, Terres Cavades, el pàrquing Jaume I... Si un és lleig, si l'altre està nerviós i li agafarà un infart... i comentaris sucosos (amb gust amarg sovint) de tota mena. La precampanya tarragonina s'escalfa. Hem entrat en una espiral que cada vegada és més perillosa. Aquesta cursa electoral pot ser molt lletja, fins i tot bruta. Els nervis estan a flor de pell. Potser alguns haurien de fer una profunda reflexió.

2 comentaris:

resnoesmesqui ha dit...

Amic Jordi:

La resposta a la teva eterna pregunta està al blogs: RES NO ÉS MESQUI

Ja saps, oi?

Anònim ha dit...

Vaig veure l'article, em va semblar molt bó. És penós veure com aquest socialistes ho aprofiten tot per treure merda (perdó per l'expressió) però em va semblar fora de lloc tot el que deien de l'Aregio de tot menys el que tocava, ells sempre amb la seva línia

Roser