diumenge, de febrer 11, 2007

Un nou bloc torrenc

Aquest diumenge he trobat un comentari al meu bloc en què m'avisava/en d'un nou bloc sobre el que passa en la política torrenca. He entrat a http://torrencs.blogspot.com i m'ha sorprès gratament. És molt diferent de http://torredembarra.blogspot.com/. Parla del que està passant dins dels partits polítics torrencs, com per exemple les reticències de Salort a deixar de ser cap de llista del GIT i les interferències de l'exalcalde Santiago Segalà. O reeflexiona sobre les aspiracions i a situació de les diferents formacions polítiques torrenques.

Entreu-hi i comproveu. Ja em direu que us sembla. Hi toca/toquen bastant. Cobreix un buit que fins ara hi havia a Torredembarra. És un model que ja trobem en altres municipis catalans però que, per exemple, manca a Tarragona. Feu-hi una volta i veureu que la política torrenca està molt moguda. Pot ser un bon fòrum de debat. Esperem que continuï així i no es torci.

Ànims, confident. No em trencaré, però, les banyes per saber qui ets. Em conformo amb anar-te llegint.

2 comentaris:

Confident ha dit...

Agraeixo de tot cor, la publicitat i el tracte que em dones. Intentaré donar una correcta informació de cara les municipals.
M'agradaria, però, que canviesis l'enllaç, ja que la pàgina es diu TORREDEMBARRA CONFIDENCIAL, que dóna una mica més sensació d'intriga i misteri.
Si tens alguna confidencia pots fer-me-la arribar. Salutacions.

Unknown ha dit...

Doncs la xafardejarem, malgrat no ser del vostre poble...