dijous, de febrer 08, 2007

Sergi de los Rios ja té bloc i altres apunts blocaires


El candidat a l'alcaldia de Tarragona d’Esquerra Republicana de Catalunya, Sergi de los Rios (el de la foto), ja té bloc. Aquest dimecres l’ha presentat. A www.sergidelosrios.cat podreu veure-hi articles, enllaços i fins i tot una entrevista pel Més Tarragona que li vaig fer jo mateix fa unes setmanes. Aregio, Ballesteros i Balart ja tenen bloc des de fa uns mesos i ara li toca el torn a l’alcaldable del PP, Alejandro Fernández, que m'ha dit més d'un cop que el vol engegar aviat però no acaba de fer el pas. Ànim Alejandro. Segur que no ens decebràs.

Ja que parlem de blocs, parlem de les darreres incorporacions als meus enllaços. La regidora socialista de Torredembarra –per ara només n’hi ha una–, Susanna Navarro, també en té un des de fa temps, tot i que he tardat a descobrir-lo. El visito sovint i ella visita el meu i s’han obert debats interessants però també algun d’una mica kafkià. El del president de CDC a Tarragona, Quin Nin, també és interessant i un lloc per establir debats ideològics.

L’anonimat anima a fer blocs i al meu estimat municipi –no sé si és poble o ciutat, depèn de per a què- també. Feu una volta per http://torredembarra.blogspot.com/ i veureu molta mala llet. En els articles i sobretot els comentaris, però també trobem algunes veritats que fan pensar. Per cert, m’han posat com a web amiga. Gràcies! Amics del govern actual no són, de CiU, tampoc, i diuen que no tenen res a veure amb l’ADT i la Toda. Tot ho porta el Fantasma del Castillo. Curiós.

Tondo Rotondo s’ha convertit en un dels comentaristes fixes del meu bloc i jo també entro al seu. Gràcies per les aportacions. I Tarragona 2016 també es visita obligatòria de tant en tant. Són una referència, uns cracks. A http://deformacionprofesional.blogspot.com podeu trobar reflexions des d’Alacant d’un excompany de pis meu que també es passeja pels blocs amb què tinc enllaços. També és periodista. Són exemples del que es pot trobar a la blocosfera, però hi ha molt més. Investigueu.

7 comentaris:

resnoesmesqui ha dit...

He llegit, no sé on que t'agradaria que "els polítics" de Torredembarra tinguesim els nostres blogs...doncs bé, jo hi obert un, que a partir d'avui està a la teva, a la vostra disposició.

Espero que us agradi.
Jordi Solé

jordi salvat ha dit...

Benvingut a la blocosfera, Jordi

He entrat al teu bloc i hi aniré entrant sovint. També hi deixaré algun comentari perquè és interessant. Per cert, deel teu comentari en podem deduir que et consideres polític?

Salutacions

sdas ha dit...

Doncs és molt positiu que Sergi de los Rios hagi estrenat aquesta web amb material perque els ciutadans poguem veure en que consisteix el seu projecte, realment ho haurien de fer tots els polítics però sembla que a poc a poc s'hi van posant jeje.

Unknown ha dit...

Doncs Jordi, la casualitat ha volgut que m'hagi convertit -com dius- en un dels comentaristes fixos del teu bloc. Vai conèixer-lo a partir del Tgn2016 i hi vaig entrant i comentant doncs m'agrada la manera com dibuixes els teus posts. Penso que hi ha a Tarragona encara pocs blocs, però molts m'avorreixen doncs són molt molt parcials, infantilment parcials, com els dels partits polítics. He anat deixant comenatris -m'agrada fer-ho- en alguns d'aquests blocs polítics i només he obtingut resposta de balart (voldria no equivocar-me, igual algú més ara ho ha fet i no ho sé). Penso que els polítics han vist que queda guai obrir un bloc, a partir d'aquí molts són fets directament pel seu cap de premsa (per tant no tenen gràcia), d'altres són recull d'articles publicats a d'altres mitjans... i d'altres són blocs més espontanis, més humans.

Vaig tenir un problema amb AdSense (ho explico en un post antic al meu bloc) i vaig enviar e-mails i comentaris a diferents partits polítics: tots inclòs el PP. NINGÚ s'ha dignat a contestar-me. Per això sóc una mica reticent amb l'utilització que fan d'internet, només en una direcció, sense feedback al cap i a la fi.

Bé, és una opinió a raig, sense pensar massa.

resnoesmesqui ha dit...

Astutament (jejeje) la paraula politic va "entre-comillada". De totes maneres aviat publicaré el meu parer en el meu blogs per opinar tothom.

Et sembla?

Endavant a tots!!!!

jordi salvat ha dit...

La blocosfera tarragonina és va animant. A Torredembarra hi estem contribuint amb l'arribada del Jordi Solé (que encara ens ha d'aclarir si es considera polític o no, je je) i del confident, un model de bloc que aniria molt bé a Tarragona.

I tens raó Tondo, el feedback que poden generar els blocs estan molt desaprofitats pels partits polítics. Estan per altres coses.

Cèsar Llamborda ha dit...

Gràcies per lo dels cracks, Jordi ;-))