dilluns, de març 05, 2007

Això és un equip!


Deixem la política un estona, perquè aquests vuit personatges no formem part de cap llista electoral. És el segon equip del Club Escacs Torredembarra que aquest diumenge a Montblanc ha aconseguit l'ascens a la Territorial Preferent. Pels profans -sóc conscient que la immensa minoria-, la categoria mé alta de les comarques tarragonines. Aquest any hem jugat a Primera Provincial i després e tres victòries i un empat havíem de guanyar el Montblanc i ho hem aconseguit.

A la foto podem veure: d'esquerra a dreta, Joan Martínez, Jaume Fitó, Gabriel Comes, Jordi Salvat i Josep Romeu -drets-; Eva Matons, Josep Burguera i César Andrés Castellanos -sentats-. Com alguns ja sabeu, una de les meves aficions que m'ajuden a allunyar-me per uns moments del món absorbent del periodisme són els escacs. Aquest esport té una imatge d'avorrit, per a gent terriblement intel·ligent... Res més allunyat de la realitat. Entre aquestes vuit persones hi ha de tot: un enòleg, un camioner, un professor universitari, un conserge, un periodista, un estudiant, un informàtic i una empleada de caixa d'estalvis.

Els escacs avorrits? A Montblanc vam viure unes partides molt intenses. Uns van guanyar ràpid, altres van perdre amb més temps i jo em vaig passar més de quatre hores i mitja per acabar aconseguint unes taules, un empat vital per l'ascens de l'equip. I després ho vam celebrar amb un bon dinar a Montblanc mateix en un ambient d'eufòria. Són aquelels petites coses que li donen un cert sentit a l'existència, que és una mena de partida d'escacs molt complicada. Felicitats a tots!!!

6 comentaris:

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Moltes felicitats per l'ascens! Al final l'acte d'Altafulla ha anat molt bé, estem molt contents.

Més de 100 persones a l'acte polític i 60 al dinar. La propera vegada a veure si pots venir! ^^

Salut!

Cèsar Llamborda ha dit...

Enhorabona!

Anònim ha dit...

Salva,se ha cabreado la Gassull.

jordi salvat ha dit...

Crec que la Montse, la Gassull, no s'hauria d'haver enfadat tant. Ja he parlat amb ella. El títol de l'article és provocador però crec que el contingut és més complex i va més enllà del que respon en la carta al Diari de la Torre. S'ho pren molt a pit, però continuo pensant que hi ha coses que l'actual govern ho ha fet malament en la forma però no en el fons i li dóna argumenst a una oposició sovint demagoga.

Anònim ha dit...

El problema de la Gassull es que viu en el món imaginari dels que governen, on tot és bonic i ells ho fan bé i són els millors. A tots els hi passa el mateix. El problema és el dia que tornen al món real.

Anònim ha dit...

Enhorabona!!