dimarts, de març 20, 2007

Alejandro Fernández entra en l'arena blocaire


L'alcaldable del Partit Popular a l'alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, ha engegat finalment el seu anunciat bloc. Si entreu a alejandropopular.com podreu comprovar que es tracta d'un bloc dinàmic i amb força continguts. Trobem article sobre Tarragona però també sobre el seu pensament polític, marcat per un clar liberalisme. Amb només 30 anys Fernández afronta el repte de millorar o almenys mantenir els bons registres de Francesc Ricomà com a cap de llista popular. El seu nomenament com alcaldable ha estat una mica traumàtic, amb la marxa del partit i del grup municipal popular de Mercè Martorell i Esteve Ortiz, però l'Alejandro està il·lusionat amb el repte.

A l'Alejandro Fernández el conec de fa ja uns quants anys, quan vam coincidir en un màster en comunicació política i electoral. Llavors no era regidor però ja treballava pel grup municipal popular. Ha estudiat i ha treballat molt pel que és ara, el líder del PP a Tarragona. Evidentment que té un sostre electoral i molta gent, pel sol fet del partit que representa, ja el menysprea i l'ataca. Evidentment al seu bloc hi ha un filtre, una moderació de comentaris necessari per evitar escrits de mal gust. El moment polític actual és molt dur per la crispació provocada pels líders polítics de la seva formació.

La resta de candidats a l'alcaldia segueixen endavant amb la seva aventura blocaire, però sembla que no desperten massa interès. El cap de files d'Iniciativa, Lluís Balart, té el seu bloc molt poc actualitzat. A en Sergi de los Rios li han baixat els comentaris respecte les primeres entrades. Ballesteros en té alguns a la darrera entrada, que no vol dir que siguin positius, i a Aregio li manquen comentaris, potser per l'estructura de la seva web.

Una darrera recomanació d'un bloc no polític. Es tracta de blocdelnastic.blogspot.com, realitzat pel company periodista del Més Reus Antonio Ramos, i que segueix l'actualitat del club grana. Després d'una aturada que ha durat uns quants mesos, torna a la càrrega. Des d'aquí l'animo a tirar endavant i a què el visiteu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Conec l'Alejandro dels temps del Ponç d'Icart i és un paio intel·ligent i imaginatiu, però sempre va ser molt pepero i això no ajuda massa. Li desitjo sort perquè a l'Aregio només el pot salvar ell.

Anònim ha dit...

doncs aquest noi le sentit un parell de camins i parla millor que els politics que li porten deu o vint anys. nomes espero que la politica no el canvi. i tens tota la rao es una vergonya haver de posar filtres perque hi ha gent incivica i maleducada

Unknown ha dit...

El desconec com a persona, però conec molt bé el PP de l'amic Acebes, el company Zaplana i el col.lega Rajoy... Ufffff.... Ni amic, ni company ni col.lega! Què era broma.