dijous, de juliol 26, 2007

El meu segon meme


He rebut un meme procedent de la Bego -ja estava avisat- i, com tots els memes, s'ha de respondre i enganxar a més blocaires. Es tracta d'una sèrie de recomanacions. A veure:

Recomana’m un bloc en català: Tarragona 2016.
És una referència al Camp de Tarragona i està travessant fronteres. És enginyós, divertit, fa pensar... i demostra que hi ha moltes coses a millorar a Tarragona.

Recomana’m un bloc en un altre idioma: Deformación profesional
L'escriu un excompany de pis. Les seves reflexions, que arriben des de localitat alicantina d'Ibi, són variades i molt interessants. A més, sap escriure. Li caldria una mica més de regularitat.

Recomana’m un post d’especial interès: ¿Que tienen en común...
Es tracta d'un post del portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández. Ja fa gairebé un mes que el va penjar i el vaig trobar molt original. I també em va sorprendre que certs personatges nord-americans siguin republicans. És el que té el bipartidisme.

Recomana’m un web: Club Escacs Torredembarra
Escombrem cap a casa. És un humil web d'aquesta entitat esportiva torrenca de la qual en formo part. Intenta informar sobre les activitats del club, sobretot de l'Open Internacional, que aquest juliol ha arribat a la novena edició.

Recomana’m una eina d’Internet: internostrum
És una web en què es pot traduir gratuïtament un text del castellà al català o a la inversa. A mi m'ha fet un gran servei els darrers anys. Però repasseu els articles perquè les traduccions automàtiques són una mica traidores.

Recomana’m un vídeo: aquest any m'he perdut gairebé tots els capítols del Polònia a causa dels meus horaris laborals. Sort de les repeticions i del www.youtube.com. Aquest gag d'Acebes-Bruce Lee els ha costat molt de superar. Rieu una estona. "Be àcid bòric, my friend".

Recomana’m un àudio: un els programes radiofònics que més m'han interessant aquest any ha esta El nas de Cleòpatra, a Catalunya Ràdio, dirigit per Enric Calpena i amb Oriol Junqueras com a col·laborador. La història-ficció la critiquen molts historiadors. A mi, em fascina.

Em toca reptar cinc blocaires a continuar aquest meme: Jordi Pla, Alejandro Fernández, Antonio Teruel, Capità Tarragona i Jordi Molinera. I si algú altre s'anima, endavant.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jeje Jordi, llàstima que en el punt de la història ficció discrepem ... aquesta definició amaga moooolts perills!!! I no vull pecar d'ortodox.

Unknown ha dit...

Compartim meme... m'ha agradat resseguir els teus links.

Una abraçada!

Oscar Ramírez ha dit...

jo mateix que ara, tan lliure, estic molt animat!

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Merda, un altre meme... ja en tinc dos de pendents, el teu i el l'Anna Peña de les JERPV... i avui volia escriuré sobre el ple de l'ajuntament i la regidoria de joventut... noooo


xDDDD

jordi pla ha dit...

Una meme? què és això? Bé, ja li preguntaré a la Bity i mem'assabentaré i miraré de fer-ho... o que ho faci ella. Fins aviat

El Capità Tarragona ha dit...

Hola! Je he vist el teu meme! Acabo d'arribar de l'esocla d'estiu de la JNC, així que, un dia i contesto.

Salut!!

Cèsar Llamborda ha dit...

Ens agarda que t'agradi el Tarragona 2016.

Si hi vols col.laborar ja ho saps!!