dimarts, de juliol 17, 2007

Valoració negativa de la remodelació del carrer Antoni Roig

Fa uns deu dies vaig penjar una enquesta al meu bloc preguntant "Que n'opines de la remodelació del carrer Antoni Roig i la plaça de la Font?" Els resultats són els següents: la opció mes triada, amb un 34%, ha estat "és un desastre total"; seguida de "és una obra mal acabada" amb un 28% i "ha faltat diàleg amb els veïns", amb un 22%. Només un 16% opina que "hi estic totalment d'acord".

Potser que la gran majoria dels blocaires i internautes no veuen bé com s'ha portat a terme aquesta obra. O realment aquesta és la tendència de tota la població. Reflexioneu vosaltres mateixos.

La nova enquesta és sobre l'entrada d'Esquerra Republicana al costat del PSC i el GIT.

3 comentaris:

Antoni Ramos ha dit...

Ei competència! com anem? has de canviar el Quant a mi, eh!!!!

Anònim ha dit...

Llàstima jo crec que el carrer Antoni Roig, hauria d'haver estat proposat com una de les 7 maravelles, o patrimoni de la humanitat. Una manera d'augmentar el turisme de qualitat a torredembarra. I més ara que la Sr. Montserrat Gassull es regidora de Turisme. Dels defectes cal fer-ne virtuts.

Anònim ha dit...

Sincerament creieu que es governable un ajuntament amb 6 regidors al govern i 11 a l'oposició. Tot els partits miran massa les qüestions personals i haurien de pensar en torredembarra. Els votants ja han fet la feina i han dit el que han volgut dir ara la feina l'han de fer els polítics i no crec en principi que ningú es presentés per estar a l 'oposició si no per governar. I governar quan no es te majoria es pactar i pactar es cedir tothom