dissabte, de juliol 28, 2007

Novetats blocaires


Darrerament han anat sortint alguns blocs -o almenys els he descobert- bastant interessants. Un és el de l'Òscar Ramírez, amb el qual vaig coincidir al Grup 100% Comunicació quan ell era cap de programes de Canal català. Ara s'autodenomina periodista jubilat. Aquest bloc, amb el nom "Tot és possible", demostra que no ho està de jubilat. L'actualitza molt sovint -més d'un cop al dia a vegades- i tracta temes molt variats, des de la Màfia a Joan Miquel Nadal.

La blocosfera torrenca va creixent. Dos regidors de colors polítics en diferents s'han llençat a l'aventura blocaire. Un és el regidor del PP, José Oviedo, que alguns ja assenyalen com una de les revelacions de l'actual plenari de Torredembarra. Dimarts el vaig veure en acció i va demostrar coherència un estil diem-ne "especial". L'Iris Gual, regidora de l'Alternativa Baix Gaià, també ha engegat un bloc amb un títol curiós. També és recomanable el bloc del Carles Rico, un reusenc que viu a Torredembarra des de fa dos anys i és membre del Gepec i de la Plataforma Salvem els Muntanyans. Hi trobareu molt informació sobre aquesta darrera història.

I a Tarragona també van sorgin webs. Dels últims a unir-se a la tarracosfera és el president comarcal d'Esquerra Republicana del Tarragonès, el Salvador Guinart, el 'Salvi'. Pels qui ni el coneixeu, s'autodefineix "rojillo, republicà, Nastiquero, de la Jove, Armat, del Drac de Sant Roc, i una mica esbojarrat". El primer tinent d'alcalde de Tarragona, el socialista Pau Pérez, també té un bloc des de fa mesos. És una mica discontinu, però el manté actiu.

I una darrera recomanació més heterodoxa: el confessionari mental del Mossèn. No és ni molt menys un bloc religiós. Amb el lema "Penso, recordo i oblido" trobareu posts molt curst que juguen amb les tipologies de lletra i les imatges.

4 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

Moltes gràcies Jordi per parlar del meu blog al teu blog. Anims i endavant!

Iris Gual ha dit...

Veig que ets molt sabut, i només penjar el bloc ja l'has trobat. Si li he posat aquest nom és, precisament, per no relacionar-lo només amb la política. M'interessen moltes coses i la política només és la última incorporació.
Salut

José Oviedo ha dit...

Yeahhh!! moltes gràcies per nombrar el meu blog,veig que com sempre estas al "loro" de totes les novetats torrenques.Espero que sigui del teu interés.

Salutacions.

jordi salvat ha dit...

José,

Als que comenceu en el món dels blocs se us ha de donar una mica de publicitat. Això faig de tant en tant. Endavant amb l'aventura blocaire. Ja veuràs que enganxa però has de ser perseverant per mantenir-lo actiu.

Ànims.