dissabte, de febrer 23, 2008

Un premi sempre fa il·lusió


L'amic Juan Carlos m'ha convidat a entrar al seu bloc, La Casa de Pinel, per recollir un premi. Es tracta del premi Arte y Pico, que va crear l'uruguaiana el 22 de gener de 2008 enero i es basa en diferents regles que podeu veure al bloc del Pinel. "El blog del Salvat un noi de la torre que aunque periodista también sin pelillos en la lengua y con contenidos bastante interesantes", diu per donar-me el premi. Ara em toca a mi repartir cinc premis Arte y pico. Som-hi doncs!

1. Sherlock Holmes: perquè és un bloc àcid i corrossiu i ha donat aire nou a la tarracosfera. El visito sovint i el contractaria per investigar algun tema però els seus honoraris són massa elevats. Em conformo llegint-lo.
2. Mossèn: pels comentaris que em deixa a la majoria dels meus posts. Demostra que és un mestre en economitza l'espai escrit. Moltes gràcies i per això et mereixes el premi.
3. El Fantasma del Castillo: el seu bloc Un Poble Màgic? és un clàssic de la blocosfera torrenca i manté un nivell interessant, barrejant politica i la vida des de diferents punts de vista. Les seeves caricatures eleven el nivell d'aquest bloc "rajador".
4. Joan Miquel Carrillo: és un dels blocaires més actius de Tarragona (i també de Bulgària). Ens ofereix una quantitat d'informació molt gran i geneera interessants debats.
5. Octavi Saumell: l'admiro perquè cada dia actualitza el seu bloc (d'on treus el temps?) i cada vegada fot més canya.

5 comentaris:

Sherlock Holmes ha dit...

S'acostuma a dir, i no sabem si això forma part del tòpic sense una base científica, que els anglesos tenen un sentit de l'humor àcid, corrosiu i diferent de la resta de països, com no podia ser d’altra manera, és en Sherlock Holmes en essència.
Aquest estil àcid i corrosiu és, segons la revista TIME, “Un encreuament estilístic entre la narrativa d’American Psycho, l’humor de South Park i el malcarat Dr. House, (que per cert, està inspirat en el Sherlock Holmes)”.

Moltes gràcies Jordi, tant pel reconeixement, com per el comentari que em dediques, a més, m’agraden molt els companys, que has triat per compartir premi.

En relació als meus honoraris com investigador, certament son elevats, però ja t’hi vaig dir en una ocasió, que per a tu, t’ho faria sense cap cos, hi ha gent que s’ho mereix.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sherlock Holmes ha dit...

Jordi,
Per lo vist, teniu un "amic" en comù tots tres:, tú, el Pitu Tarrasa, i els Tarragona 2016.
"L'element" en qüestió allotjat en el comentari que tens que precedeix al meu , ha deixat la seva empenta en tots tres blocs, fa quatre dies va fer el mateix, és tracta d’un “dialer, troyano i fraude Seguridad”.

Segueixo investigant,...de moment, ja sé que utilitza una red inalámbrica, i va "xupant" d'altres ordinadors, avui les dades del "xupe", son de Reus i el Catllar.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Unknown ha dit...

M'agrada quye t'hagin nominat... t'ho mereixes!!!!

mossèn ha dit...

gràcies tio bo !!! ... petó o morreo ??? ... salut