diumenge, de juny 24, 2007

Els convergents aposten per la blocosfera


En els darrers dies estem veient com la blocosfera tarragonina està experimentant la incorporació de polítics convergents que han trobat en els blogs la manera d'expressar les seves opnions en aquesta nova situació política amb el PSC i ERC governant la ciutat. Un d'aquests nous blocaires és el president local de CDC a Tarragona, Quim Amorós, que el dissabte 16 de juny va publicar el seu primer post.

"Hola, em dic Joaquim Amorós i avui he començat aquest blog,
de fet no tinc gaire experiència en mantenir blogs ni res per l'estil, aixì que no sé si seré capaç d'anant actualitzant-lo periodicament.
De fet intentaré posar algunes reflexions del que penso de les coses i poder contrastar-les amb els altres"
, començava el seu primer article Amorós. No té comptador de visites però qui podem apreciar un nombre important de comentaris.

Entre els comentaristes d'aquest bloc he pogut descobrir dos nous blocs convergents, Un és el de l'Oriol Vázquez Tarrida, que té 21 anys i és estudiant de Dret. Milita a les Joventuts Nacionalistes de Catalunya des de l'any 2003 i a Convergència democràtica de Catalunya. Ha estat cap local de la JNC a Tarragona des de 2005 a 2007, tal com explica a la seva presentació.

Però encara n'hem pogut trobar un de més "contundent", com podeu comprovar a la fotografia que il·lustra el post. El bloc és diu El Capità Tarragona, alter ego de l'Albert Puñet, de 22 anys i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, a més de militant a la JNC de Tarragona. Aficionat al teatre, afirma que "m'encanta la política, el teatre, les finances i el tracte amb la gent". "Perquè el CAPITÀ TARRAGONA? Perque ara més que mai a Tarragona li cal un super heroi", afirma contundentment en la seva presentació.

La supressió de més de 500 zones blaves a la ciutat de Tarragona o els primers "gestos" del socialista Ballesteros com alcalde de Tarragona són objecte de crítiques contundents en aquests blocs. També hi trobem debat a través d'intervencions com les del membre de les JSC Alejandro Caballero. Haurem de seguirde molt a prop aquests nous blocs, que animaran ben segur el panorama blocaire tarragoní.

8 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jordi, gràcies per la referència que fas dels nostres blogs.
Mira habitualment un cop acabades les eleccions solen tancar els blog perquè la feina ja està feta. Jo considero el contrari, per nosaltres la feina comença ara. I per tant el sentit d’obrir un blog es perquè crec que puc expressar lliurament el meu pensament i el de la meva formació política CDC.i que evidentment pot ser motiu de debat i de discussió.
Per altra banda no tinc comptador de visites, perquè no se com es posa
I el resta de blogs convergents, m’ alegro molt que entrin a la blogosfera Tarragonina. Si alguna cosa ens han ensenyat els socialistes es l’ocupació mediàtica que fan dels mitjans de comunicació. Al menys a Internet podrem dir la nostra.

El Capità Tarragona ha dit...

Póc més a afegir depsrés del que ha dit el Quim.

Donar-te les gràcies per la referència i poc més, dir-te que seguirem "lluitant" per Tarragona.

Salutacions

Oriol ha dit...

Bon dia,

Gràcies per parlar dels nostres blogs, espero que serveixin per a que la gent pugui parlar amb nosaltres els temes més rellevants de la ciutat i com més gent hi participi millor, per això, al haver fet aquest petit article parlant sobre nosaltres de benm segur rebrem alguna visita més, per això, gràcies de nou.

Unknown ha dit...

Quim, sembla mentida que una persona de CdC parli de l'ocupació mediàtica dels mitjans, com és nota que no apreneu... el dia 27 hem sembla que no va ser suficient contundent... les males formes s’acaben pagant electoralment. Està molt clar que Nadal mai a interferit en cap mitja de la nostra ciutat... veritat?
De totes maneres dir-vos que hem fa gràcia, perquè és una cosa que fan molt tots els polítics “professionals”., parlen de les pressions a la premsa per part del govern quan estan a l’oposició, i de la llibertat de premsa existent quan estan al govern. I sempre és molt dolent el periodista amb el partit del polític de torn.
Jo penso que com a tots llocs, hi ha polítics que pressionen els mitjans i els hi ha que no, i editors de premsa que es venen al poder i altres que posen la veracitat i la independència informativa per davant.
Dels periodistes no diré res, per respecte a la professió i perquè al final tant sols són treballadors i moltes vegades tenen que tragar com assalariats que són, penso que al final és per això pel que té que existir un lloc com el Saló dels Penjats on ningú no els pot dir que publiquen o deixen de publicar.

Unknown ha dit...

De fet política i teatre tenen punts en comú... M'agrada però aquesta referència comiquera del nick "Capità Tarragona"...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Alejandro he parlat d’ocupació mediàtica dels mitjans de comunicació, no que es pressionin als periodistes, que en alguna ocasió també s’ha fet i si no expliquem que va passar amb el cas Bolaños? Potser tu tens una altre explicació?
Ocupació medìatica dels mitjans de comunicació vol dir copsar els mitjans de comunicació. Quant CDC ha dirigit o copsat algun diari?. El Pais? El Periodico?, Diari de Tarragona? Més Tarragona?. Em podràs dir que Dominava TV3 amb governs de CIU, i et puc dir que era mes plural llavors que ara, però clar segur que tu no penses igual.
I lo del 27 de Maig va quedar clar una cosa, que va guanyar amb claredat el PSC i Pep Fèlix Ballesteros al que vaig felicitar personalment. Però ens ho recordaràs cada dia que heu guanyat?, ara us toca governar i a nosaltres dir-vos el que no feu bé, perquè aquest es el paper que la ciutadania de Tarragona ens ha confiat de fer. I t’asseguro que ho farem encara que a tu no t’agradi que ho fem. I si, ho farem des de el primer dia, perquè sapigueu que estem aquí saps, I si que aprenem dels errors, clar que aprenem dels errors, jo estaria més preocupat per vosaltres per si sabeu administrar la vostra victòria no us passi que us moriu d’èxit

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.