dimarts, de març 18, 2008

La Vanguardia i l'Avui, els diaris que més agraden


Tanco la darrera enquesta amb gairebé un centenar de vots que han deixat La Vanguardia i l'Avui com els diaris preferits pels visitants d'aquest bloc, tots dos amb un 17%. Per darrera han quedat, empatats amb un 12%, El Pais, El Mundo i El Punt. El Periódico es queda amb un 10% i el Diari de Tarragona, un 8%. La Razón, amb un 6%, supera l'últim en arribar, Público, amb un 4%. Ningú ha votat l'ABC.

Cada matí tenim al quiosc molts diaris per triar i cadascú acaba trobant el seu. I n he preguntat pels esportius, que també tenen un gran públic. No oblidem tampoc la premsa gratuïta, cada cop de major qualitat, que s'ha consolidat molt ràpid prenent lectors als diaris de pagament. Aquests darrers es van adaptant a la nova situació, amb un allau de promocions, però també amb un valor afegit que és l'anàlisi, la reflexió i reportatges molt ben treballats.

En la nova enquesta us pregunto sobre les eleccions del 9-M. N'esteu satisfets dels resultats?

4 comentaris:

Unknown ha dit...

El rampell m'ha fet votar amb el cor, amb un "passo olímpicament" doncs cada cop em sento més allunyat de tots aquests temes electorals, malgrat sóc conscient de que és un pensament de cor i no de cap doncs tot el que decideixin els polítics, els nostres polítics, ens afecta per bé i per mal.

Bona Pasqua!

Jobove - Reus ha dit...

els diaris escrits tenen els dies comptats, temps al temps

mossèn ha dit...

els diaris, ara per ara, tenen una altra utilitat ... salut

Francesc Mercadé ha dit...

Sempre m'he preguntat quina dimensió tindria un quiosc de premsa, si només vengués productes en català?

Aquestes són les preguntes que tot i estar ben formulades, la gent no entén.