dilluns, de març 31, 2008

Segon aniversari d'aquest bloc


Avui, 31 de març de 2008, és un dia una mica especial, perquè es compleixen dos anys del naixement del meu bloc. Amb aquest post engegava fa 24 mesos i 320 entrades salvatblog, un bloc que no és ni el millor ni el pitjor sinó un mitjà de comunicació que m'ajuda a fer-vos arribar les meves opinions, reflexions, neures i històries vàries. Durant aquests dos anys he intentat mantenir una regularitat que crec que he aconseguit. També he intentat parlar de tota mena de temes i linkar els blocs d'amics, coneguts i blocs que m'interessen.

A vegades he penjat posts en hores intempestives, però son aquells dies que tens una cosa dins a teu que ha de sortir cap a fora en forma d'article. Altres ho he fedt gairebé per obligació. Altres per compartir experiències i sentiments. Aquest bloc continuarà caminant. No ho sé fins on arribarà, però mentre m'ho segueixi passant bé escrivint i llegint els vostres comentaris aquest petit espai de la blocosfera continuarà obert.

Gràcies a tots!!!

8 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jordi felicitats pel segon aniversari del teu bloc. soc fidel seguidor des de fa temps.
I mira aprofito per posar-te deures, passat pel meu bloc perquè tens una feina a fer.

Oriol ha dit...

Dos anys ja! 320 entrades són moltes, això demostra que és un bloc molt actiu i que es va renovant molt sovint, un dels motius que fa que sigui agradable el entrar-hi.

Enhorabona i a seguir publicant!

Cap d'any 2009 a Torredembarra ha dit...

Felicitats Jordi! Llarga vida al teu bloc

Octavi ha dit...

Felicitats crack! ets el meu blocaire de referència

Jobove - Reus ha dit...

si ja ets un iaio dels blogs, jajaja, felicitats dos anys quin rècord

salut

rafael ha dit...

Felicidades viejo. besitos

Unknown ha dit...

Felicitats, fa força temps que et vaig llegint i sempre l'he vist un blog obert, amb compromís però sense cap mena de sectarisme, o dit d'una altra manera: fresc i amb bon rollete.

mossèn ha dit...

podeu escollir entre una enhorabona molt fashion o un felicitats molt sensual !!! ... salut