divendres, de març 28, 2008

Cròniques de l’altra banda (I)


La majoria dels que us heu assabentat que m’incorporava com a cap de premsa i comunicació al Consell Comarcal de l’Alt Camp em comentaveu que a partir d’ara viuré millor o que fins i tot m’avorriré. Porto dos dies en la nova feina, un periode totalment insuficient per poder fer-ne una balanç, però tinc unes sensacions molt positives. Encara estic aterrant, “apamant el terreny”, que us he dit a alguns, però ja he començat a fer feina –diferent de la que he fet els darrers anys- no m’he avorrit. Fins i tot m’estic divertint.

Ja he començat a passar les primeres notes de premsa i també estic treballant en la web. Hi podeu veure les primeres notícies penjades i espero anar omplint de contingut una eina que serà molt important per al Consell Comarcal de l’Alt Camp. Aquest ens supramunicipal ha estat el primer en aprovar una moció en contra del transvassament d'aigua a Barcelona,tal com demanava Unió de Pagesos. Un tema que dóna i donarà molt que parlar. Ja sabeu que m’implico molt en la feina i és que la motivació, combinada amb l’esforç, és bàsic per complir les espectatives que han dipositat en tú. I estic molt motivat per aquesta nova etapa.

Moltes gràcies a tots els que m’heu desitjat sort en la meva nova aventura professional. Gràcies Octavi pel teu darrer post. Xec, la claves! Hem vist passar molts periodistes a “L’altra banda”, el “Lado Oscuro” i ara he estat jo. Sembla que és un procés inevitable. Quedeu pocs Jedis. Que la força ens acompanyi a tots, els d'un i l'altra banda!

12 comentaris:

Cap d'any 2009 a Torredembarra ha dit...

Sort Jordi i benvingut als departaments de premsa... Tu com a mínim tens festa els caps de setmana! jejeje

La casa de Pinel ha dit...

jordilo acabo de ver en el salo dels penjats y carajo esto promete ya mismo pa riba.
felicidades y suerte, que no se te suba el cargo a la cabeza.

Octavi ha dit...

Gràcies a tu mestre! espero que en el futur tornem a treballar junts...sigui a la banda que sigui!

Anònim ha dit...

ja t'has tret el carnet de CIU?

mossèn ha dit...

ehm ehm ... la força només acompanya en un acte ... sí, el senyor Roca en té la culpa ... salut

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:39

El Salvat segur que no s'ha tret el carnet de CiU. No li cal. En altres partits més sectaris ja l'hauria de tenir per ocupar un càrrec com aquest.

I el carnet de CiU encara no el fan. Has de triar el de CDC o el d'Unió.

Albert Puñet ha dit...

BONA SORT JORDI!!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Sort!

Carlos Blanco Fernández ha dit...

Hola Jordi!

Enhorabona pel canvi laboral!!!!

Per cert, t'he deixat al blog una eina que potser et resultarà d'interès.

Albert Solé (El 9) ha dit...

Company! Ja saps que n'hem parlat una pila e vegades això de treballar a l'altra banda de la trinxera de la comunicació. Jo de moment em resisteixo a fer el pas, encara que sé que tard o d'hora l'acabaré fent el pas. Ara, si em passa com a tu, i el tren passa per davant de casa, no m'ho pensaré dos cop, com has fet tu. Molta sort i ens veiem aquesta setmana en un dinar tertúlia dels nostres!

Anònim ha dit...

Altres partits més sectaris com ERC, per exemple, oi?
Sembla el món al revés!

Lu ha dit...

Salut company i benvingut!!

Doncs espero que també puguis sentir-te molt a gust en aquest nou lloc de treball.

T'asseguro que la gent del Consell Comarcal és molt maca i que mica en mica t'aniràs sentint com a casa. A més, l'Alt Camp és una comarca amb moltes coses per descobrir.

Molta sort i si et cal alguna cosa, ja saps!!